Érdeklődés
Telefon: +36 30 222 4871
E-mail: info@budaorsnyelvstudio.hu

Nyári intenzív beszédtréning és nyelvvizsga felkészítő

Legközelebb 2019. nyarán... 

 

Pörgesd fel az angolod most 10% NYÁRI KEDVEZMÉNNYEL!

Töltsd velünk ezeket a nyári délelőttöket klimatizált termeinkben! Minden felkészítő anyagot mi adunk, neked csak egy tollra és egy szendvicsre lesz szükséged. 

2 szinten indulunk: ha még nem vagy kész a középfokú vizsgára, de szeretnél a közelébe kerülni és folyékonyabban beszélni, válaszd a beszédkészség fejlesztő kurzust. Ha úgy érzed, hogy augusztus végén megpróbálnád a nyelvvizsgát és csak egy kis célzott segítség, gyakorlás hiányzik, akkor a középfokú nyelvvizsga csoport való Neked.

A 3 hetes angol beszédkészség fejlesztő kurzuson nagy hangsúlyt fektetünk az önálló beszédre, a kommunikációs gyakorlatokra és a beszédkészség fejlesztésére. Igyekszünk minél változatosabb ötleteket és módszereket mutatni, hogy könnyebben menjen a szavak és kifejezések tanulása. Szituációs párbeszédek, eredeti hanganyagok és igény szerint egy kis nyelvtani rendszerezés jellemzi ezeket az órákat. Idegen nyelvű társasjátékokat, keresztrejtvényeket és szókártyákat is használunk, hogy változatosan és örömmel tanuljunk. A tanfolyamot gyakorlott felkészítő tanárunk tartja és igény szerint próbavizsgával zárul.

A 3 hetes angol középfokú nyelvvizsga kurzuson átvesszük a vizsgatémákat, begyakoroljuk a szituációkat, megtanulunk levelet/cikket/esszét írni és a "magnós" feladatra is készülünk. A szókincsbővítéshez szókártyákat, keresztrejtvényeket, társasjátékokat is használunk. Több próbavizsgát oldunk meg, hogy majd élesben a vizsgán ismerős legyen a helyzet. Vizsgára való készüléskor különösen fontos szempont, hogy csoportjaink kis létszámúak, így sok idő jut az önálló beszédre. A tanfolyamot gyakorlott nyelvvizsgáztató tanárunk tartja és a tanfolyam ingyenes középfokú próbavizsgával zárul.

Tanfolyam Nyári intenzív 
Intenzitás heti 4x4
Óraszám

3 hét / 48 óra

Létszám 4-6 fős kis csoport
Tandíj (Ft)

 

 

Időpontok:

2019. nyarán ...

 

 

   

 

© 2013 | Budaörs Nyelvstúdió- Minden Jog Fenntartva

Weboldal készítés: Eastside Informatika Kft.